Nya arbetsuppgifter inom styrelsen

Onsdagen den 2 juni hade styrelsen konstituerande möte. Ola har klivit av från uppdraget som ordförande och jag fick styrelsens förtroende att ta över hans funktion med Ulrik som viceordförande. Ingvar och Lasse fortsätter i sina roller som kassör respektive sekreterare.

Den senaste stämman gav oss en tydlig signal om att underhållet av fastigheten har medlemmarnas högsta prioritet. Med Janne som koordinator kommer det därför också att bli styrelsens viktigaste uppgift att genomföra underhållsplanen. Samtidigt kommer Ulrik, Abelardo och Ola att ta fr  pålitliga kalkyler för olika alternativ för vindsprojektet, som vi därefter kommer att presentera för er. Initiativ för att främja medlemmarnas allmänna trivsel står också på nästa års agenda.

Som ni förstår har vi många utmaningar och därför behövs allas aktiva medverkan. Vi håller därför på att definiera olika ansvarsområden för alla ledamöter, inklusive våra suppleanter, som kommer att få fullt upp med styrelsearbetet.

Via hemsidan och e-post kommer vi löpande att informera er om de pågående och påtänkta initiativen.

På hela styrelsens vägnar önskar jag er en skön sommar och att livet efter den mörka COVID-19 tiden börjar vända tillbaka till det normala.

Varma sommarhälsningar till alla

Aleksander Giwercman

Kommentera